Fyens Stiftstidende tilbud

Aktuelle tilbud på Fyens Stiftstidende abonnementer

3 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 1.019 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på fyens.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

12 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 2.009 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på fyens.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

De 3 typer abonnementer

Uanset om du vælger et 3 eller 12 måneder tilbud, så vil du i bestillingsprocessen kunne vælge mellem nedenstående 3 typer abonnementer:

Hele ugen abonnement

Et heluge-abonnement på Fyens Stiftstidende betyder, at du modtager papirudgaven alle ugens 7 dage. Et heluge-abonnement omfatter desuden også fuld digital adgang til e-avis og alle artikler på fyens.dk. Derudover får du adgang til både fordelsklub, arkiv og LiveSport.

Weekend abonnement

Et Weekend-abonnement på Fyens Stiftstidende betyder, at du modtager papirudgaven i fredag til søndag. Samtidigt får du fuld digital adgang hele ugen, hvor du har adgang til både e-avis og alle artikler på fyens.dk. Også med dette abonnement har du adgang til fordelsklub, arkiv og LiveSport

Digitalt abonnement

Et Digitalt abonnement på Fyens Stiftstidende betyder, at du har adgang til Fyens Stiftstidendes digitale produkter alle ugens dage. Du har adgang til e-avis og alle artikler på fyens.dk. Fordelsklub, arkiv og LiveSport er også inkluderet i dette abonnement.


Tilbud på Fyens Stiftstidende med en gratis måned oveni

Tegner du et tilbudsabonnement på Fyens Stiftstidende her på siden, kan du vælge et abonnement, der enten løber over 3 eller 12 måneder. Uanset hvilket tilbud, du vælger, modtager du en gratis måned oveni. Det er dog ikke eneste bonus, du vil opleve ved at tegne et sådant tilbud, du vil nemlig også få abonnementet til en lavere pris sammenlignet med de sædvanlige abonnementspriser. 

Dvs. du med dette tilbud på avisabonnementet får to goder: En fast rabat, der følger hele abonnementsperioden samt en gratis måned oveni. Find de præcise tilbudspriser andetsteds på siden her.


Plus-artikler på fyens.dk

Bestiller du et tilbud på avisabonnementet på siden her, opnår du det gode, at du ligeledes får adgang til Fyens Stiftstidendes Plus-artikler på fyens.dk. Disse artikler ligger bag en betalingsmur og er således kun tilgængelige for abonnenter. 

Med abonnementet her får du således adgang til nøje udvalgte artikler fra redaktionen på Fyens Stiftstidende, hvor unikke og dybdeborende nyheder er i højsædet. 

Du vil automatisk få adgang til Plus-artiklerne, når du enten logger ind på fyens.dk eller via Fyens Stiftstidendes nyhedsapp med dit brugernavn, du får i forbindelse med oprettelsen af dette tilbud på Fyens Stiftstidende.


E-avis hele ugen

Når du abonnerer på Fyens Stiftstidende, vil du altid have adgang til den digitale version af dagens avis, som i daglig tale kaldes e-avisen.

I e-avisen vil du finde digitale kopier af dagens avis eller mere læsevenlige digitale versioner.

Det er også via e-avisen, du kan tilgå tidligere avisudgivelser fra Fyens Stiftstidende. Læs mere herom i afsnittet om Fyens Stiftstidendes artikelarkiv, som dit abonnement ligeledes vil give adgang til.


Adgang til avisens fordelsklub

Med i dette tilbud på Fyens Stiftstidende, får du automatisk også adgang til avisens fordelsklub, Avisfordele.

Via denne klub kan du opnå rabatter og tilbud på diverse ting inden for kategorierne: Oplevelser, Rejser & Ophold, Vin & Mad, Hus & Have, Hobby & Fritid, Bøger og Jul. 

Ønsker du at få adgang til fordelene, logger du blot ind med dit login fra Fyens Stiftstidende, hvormed de særlige rabatter, priser og fordele vil blive aktiveret.Artikelarkiv Fyens Stiftstidende

Sammen med dette tilbud på Fyens Stiftstidende, vil du som nævnt få adgang til alle tidligere udgaver af Fyens Stiftstidende via avisens digitale arkiv.

I arkivet vil du finde digitale udgaver af Fyens Stiftstidende helt tilbage til 3. januar 1772, og du kan både finde dem i originale udgaver, som de så ud i trykt form og i mere læsevenlige digitale udgaver.

 I arkivet kan du lave fritekstsøgning samt udskrive artikler.


Adgang til livestreaming af sport via JFM Play

Alle abonnenter på Fyens Stiftstidende har adgang til streamingtjenesten JFM Play. Det er således inkluderet i de tilbud, du kan se her på siden.

JFM Play sender primært dansk sport fra både populære sportsgrene såvel som de sportsgrene, som ikke får så megen sendetid på de landsdækkende tv-kanaler.

Du får adgang til tjenesten med dit abonnementslogin til Fyens Stiftstidende.


Hvor og hvornår udkommer Fyens Stiftstidende?

Fyens Stiftstidende har et dækningsområde, der omfatter: Ærø, Assens, Faaborg-Midtfyn, Fredericia. Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyn, Nyborg, Odense og Svendborg. 

Fyens Stiftstidende er en morgenavis og leveres således tidligst muligt på dagen. Som udgangspunkt leveres avisen med bud, såfremt det er muligt for Fyens Stiftstidendes bude at komme frem til din postkasse.

Du kan forstørre billedet med Fyens Stiftstidendes dækningsområde ved at trykke på det.


Om Fyens Stiftstidende

Fyens Stiftstidende blev stiftet i 1772 under navnet Kongelig Privilegerede Odense Adresse-Contoirs Efterretninger. I 1852 fik avisen sit nuværende navn Fyens Stiftstidende.  Avisen er en del af JFM (tidligere Jyske Fynske Medier), som udgiver 13 andre lokale og regionale dagblade. Avisens hovedsæde ligger i Odense og er fynboernes foretrukne nyhedskilde når det kommer sig til nyheder om Fyn og omkringliggende øer. Avisens nuværende chefredaktør hedder Poul Kjærgaard.
Fyens Stiftstidende har ca. 118.000 læsere pr. uge (Gallup 2022).


Vælg et tilbud på Fyens Stiftstidende nedenfor

3 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 1.019 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på fyens.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

12 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 2.009 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på fyens.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport