JydskeVestkysten tilbud

Aktuelle tilbud på JydskeVestkysten abonnementer

3 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 1.079 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på jv.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

12 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 2.069 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plusartikler på jv.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

De 3 typer abonnementer

Uanset om du vælger et 3 eller 12 måneders tilbud, så vil du i bestillingsprocessen kunne vælge mellem nedenstående 3 typer abonnementer:

Hele ugen abonnement

Et heluge-abonnement på JydskeVestkysten betyder, at du modtager papirudgaven alle ugens 7 dage. Et heluge-abonnement omfatter desuden også fuld digital adgang til e-avis og alle artikler på jv.dk. Derudover får du adgang til både fordelsklub, arkiv og LiveSport.

Weekend abonnement

Et Weekend-abonnement på JydskeVestkysten betyder, at du modtager papirudgaven i fredag til søndag. Samtidigt får du fuld digital adgang hele ugen, hvor du har adgang til både e-avis og alle artikler på jv.dk. Også med dette abonnement har du adgang til fordelsklub, arkiv og LiveSport

Digitalt abonnement

Et Digitalt abonnement på JydskeVestkysten betyder, at du har adgang til JydskeVestkystens digitale produkter alle ugens dage. Du har adgang til e-avis og alle artikler på jv.dk. Fordelsklub, arkiv og LiveSport er også inkluderet i dette abonnement.


Tilbud på JydskeVestkysten med en gratis måned oveni

Som det fremgår her på siden, kan du tegne et tilbud på abonnement på JydskeVestkysten i 3 eller 12 måneder, hvor du modtager 1 gratis måned ekstra. Det er dog ikke den eneste 'rabat' du får, da du udover den gratis måned også får abonnementet til nedsat pris i forhold til normale abonnementspriser.

Så dette tilbud på avisabonnementet omfatter i princippet 2 rabatter: En fast løbende rabat i hele perioden + den ekstra gratis måned oveni! Du kan se de præcise tilbudspriser ved at klikke dig videre på tilbuddene andetsteds på denne side.


Plus-artikler på jv.dk

I dette tilbud på avisabonnementet medfølger også en adgang til alle JydskeVestkystens Plus-artikler på jv.dk. Plus-artikler er artikler, som kun er tilgængelige for abonnenter og ligger bag en betalingsmur.

Artiklerne er nøje udvalgt af JydskeVestkystens redaktion og er en garanti for at du får unikke og dybdegående nyheder.

Plus-artiklerne bliver automatisk tilgængelige, når du logger ind på enten jv.dk eller i JydskeVestkystens nyhedsapp med det brugernavn, der oprettes i forbindelse med oprettelsen af avisabonnementet.


E-avis hele ugen

Dette tilbud på JydskeVestkystenomfatter adgang til den digitale udgave af dagens avis. I daglig tale kaldes den for e-avisen. E-avisen serverer nyhederne fra den trykte udgave enten som en tro digital kopi af dagens avis eller i en læsevenlig digital version.

Det er også via e-avis-funktionen at du kan tilgå tidligere udgaver af JydskeVestkysten. Du kan læse mere om dette i afsnittet omkring Jydske Vestkystens digitale arkiv, som du også har adgang til med dit abonnement.


Adgang til avisens fordelsklub

Alle med et avisabonnement på JydskeVestkysten har adgang til avisens populære fordelsklub Avisfordele.

Her får du rabat og særlige tilbud på mange forskellige ting inden for kategorierne: Oplevelser, Rejser & Ophold, Vin & Mad, Hus & Have, Hobby & Fritid, Bøger og Jul.

For at få adgang til alle fordele skal du blot benytte dit login til dit abonnement på JydskeVestkysten, så aktiveres de særlige rabatter, priser og fordele.


Artikelarkiv JydskeVestkysten

Det er muligt at se tidligere udgaver af JydskeVestkysten via avisens digitale arkiv, som du har adgang til hvis du tegner et tilbud på abonnement på JydskeVestkysten.

Her kan du se digitale udgaver af JydskeVestkysten helt tilbage til 7. januar 2008. Du kan enten se den tidligere udgave som den så ud i trykt for eller du kan se den i en mere læsevenlig digital udgave.

Du kan i arkivet søge med fritekstsøgning og udskrive artikler.


Adgang til JFM Play livestreaming af sport

Alle abonnenter på JydskeVestkysten har adgang til streamingtjenesten JFM Play. Det er således inkluderet i de tilbud, du kan se her på siden.

JFM Play sender primært dansk sport fra både populære sportsgrene såvel som de sportsgrene, som ikke får så megen sendetid på de landsdækkende tv-kanaler.

Du får adgang til tjenesten med dit abonnementslogin til JydskeVestkysten.Hvor og hvornår udkommer JydskeVestkysten?

JydskeVestkysten udkommer i et område der overordnet set dækker områderne i og omkring byerne: Esbjerg, Varde, Vejen, Tønder, Aabenraa, Sønderborg, Haderslev, Kolding og Billund/Grindsted.

JydskeVestkysten er en morgenavis, hvilket betyder at den leveres tidligst muligt på dagen. Avisen leveres som udgangspunkt med bud såfremt JydskeVestkystens bude kan komme frem til din postkasse. Avisen udkommer alle dage hele året rundt.


Om JydskeVestkysten

JydskeVestkysten blev stiftet i 1786 under navnet navn Ribe Stiftstidende. Siden da har avisen båret flere navne og først d. 14. januar 1991 fik avisens det nuværende navn. Siden 2015 har JydskeVestkysten været ejet af Jysk Fynske Medier (nu JFM), som udgiver 13 andre lokale og regionale dagblade. Avisens hovedsæde ligger i Esbjerg og er Danmarks største regionale nyhedsmedie. Avisen udkommer i 9 lokaludgaver i Syd- og Vestjylland. Avisens chefredaktør hedder Mads Sandemann.
JydskeVestkysten har ca. 169.000 ugentlige læsere (Gallup 2022).


Vælg et tilbud på JydskeVestkysten nedenfor

3 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 1.079 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på jv.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

12 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 2.069 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på jv.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport