NORDJYSKE tilbud abonnement

Aktuelle tilbud på NORDJYSKE abonnement

Digital

Spar 46-50%

 • E-avis hele ugen fra kl. 22
  Fuld adgang til nordjyske.dk
  Fuld adgang til NORDJYSKE app
  Rabatter via Klub NORDJYSKE
  Avisarkivet

Weekend

Spar 49%

 • Avisen fredag til søndag
  E-avis hele ugen fra kl. 22
  Fuld adgang til nordjyske.dk
  Fuld adgang til NORDJYSKE app
  Rabatter via Klub NORDJYSKE
  Avisarkivet

Hele ugen

Spar 46%

 • Avisen mandag til søndag
  E-avis hele ugen fra kl. 22
  Fuld adgang til nordjyske.dk
  Fuld adgang til NORDJYSKE app
  Rabatter via Klub NORDJYSKE
  Avisarkivet

Tilbud på NORDJYSKE med op til 50% rabat

Her på hjemmesiden vil du altid kunne finde de bedste tilbud på abonnement på NORDJYSKE. Du vil altid være garanteret et tilbud, som prismæssigt er lavere end de normale abonnementspriser.

I øjeblikket kan du benytte dig af kampagnetilbud med helt op til 50% rabat i forhold til normalprisen. 

 Tilbudsabonnementet kan altid opsiges, såfremt du ikke ønsker at fortætte abonnementet efter tilbudsperiodens udløb.

Adgang til låste artikler på nordjyske.dk

Sammen med dit abonnement på NORDJYSKE medfølger også en adgang til alle låste artikler på avisens hjemmeside. Låste artikler, er artikler som kun er tilgængelige for abonnenter og ligger bag en betalingsmur.

De låste artikler bliver automatisk tilgængelige, når du logger ind på hjemmesiden eller i nyhedsappen med det brugernavn, der oprettes i forbindelse med oprettelsen af dit abonnement.

E-avis hele ugen

Den digitale udgave af NORDJYSKE kaldes for e-avisen og kan benyttes enten med et rent digitalt abonnement eller med et abonnement, der inkluderer den fysiske udgave.

E-avisen kan læses hver dag fra kl. 22.00 enten via avisens hjemmeside eller via NORDJYSKEs app, som kan downloades både til iPhones og Android mobiltelefoner.

Adgang til Klub NORDJYSKE

Som abonnent får du samtidig et gratis medlemskab til Klub NORDJYSKE, hvor du får adgang til et univers af rabatter og eksklusive fordele.

I Klub NORDJYSKE får du bl.a. rabat på f.eks. oplevelser, restauranter, , kultur og en lang række produkter.

NORDJYSKE artikelarkiv

Som abonnent på NORDJYSKE har du adgang til avisens store historiske arkiv, hvor du kan læse tidligere udgaver af NORDJYSKE helt tilbage fra 1767.  Arkivet giver adgang til alle NORDJYSKE udgivelser, med udtagelse af udgivelserne det sidste år.

Du kan enten se den tidligere udgave som den så ud i trykt version for eller du kan se den i en mere læsevenlig digital udgave.

Du kan i arkivet søge med fritekstsøgning, så du kan finde artikler med præcis de ord, du ønsker.

Om NORDJYSKE 

NORDJYSKE har rødder tilbage til 1767 og er en af Danmarks længstlevende aviser. Dens nuværendes navn har den haft siden 2023, hvor den skiftede navn fra NORDJYSKE Stiftstidende. NORDJYSKE er den mest læste avis blandt nordjyder og er den eneste betalingsavis, som dækker lokalstoffet fra Nordjylland. Avisens hovedsæde ligger i Aalborg  og har primært fokus på regionalt og lokalt nyhedsstof. Avisens nuværende ansvarshavende chefredaktør hedder Ken Walsh.