Horsens Folkeblad tilbud

Aktuelle tilbud på Horsens Folkeblad abonnementer

3 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 1.049 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på hsfo.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

12 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 2.399 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på hsfo.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

De 3 typer abonnementer

Uanset om du vælger 3 eller 12 måneders-tilbuddet, så vil du i bestillingsprocessen kunne vælge mellem nedenstående 3 typer abonnementer:

Hele ugen abonnement

Et heluge-abonnement på Horsens Folkeblad betyder, at du modtager papirudgaven alle ugens 7 dage. Et heluge-abonnement omfatter desuden også fuld digital adgang til e-avis og alle artikler på hsfo.dk. Derudover får du adgang til både fordelsklub, arkiv og LiveSport.

Weekend abonnement

Et Weekend-abonnement på Horsens Folkeblad betyder, at du modtager papirudgaven i fredag til søndag. Samtidigt får du fuld digital adgang hele ugen, hvor du har adgang til både e-avis og alle artikler på hsfo.dk. Også med dette abonnement har du adgang til fordelsklub, arkiv og LiveSport

Digitalt abonnement

Et Digitalt abonnement på Horsens Folkeblad betyder, at du har adgang til Horsens Folkeblads digitale produkter alle ugens dage. Du har adgang til e-avis og alle artikler på hsfo.dk. Fordelsklub, arkiv og LiveSport er også inkluderet i dette abonnement.


Tilbud på Horsens Folkeblad med en gratis måned oveni

Overvejer du om et abonnement på Horsens Folkeblad kunne være berigende i din hverdag, kan du, som det fremgår på siden her, tegne et tilbudsabonnement på avisen i 3 eller 12 måneder og modtage en gratis ekstra måned oveni. Foruden den gratis ekstra måned får du også abonnementet til en nedsat pris sammenlignet med normale abonnementspriser. 

Dette avisabonnement omfatter således to rabatter: En fast rabat, der følger hele abonnementsperioden samt den gratis måned, der kommer oveni. Find de præcise tilbud ved at klikke videre her på siden.


Plus-artikler på hsfo.dk

Som abonnent på Horsens Folkeblad følger der den gode med, at du får adgang til alle avisens Plus-artikler på hsfo.dk. Disse artikler er udelukkende tilgængelige for abonnenter på avisen og ligger derfor bag en betalingsmur.

 Med Plus-artiklerne får du indhold, der er nøje udvalgt af redaktionen, hvorfor du er sikret nyheder, der er både unikke og dybdegående i deres karakter.

 For at få adgang til Plus-artiklerne skal du blot logge ind på hsfo.dk eller i Horsens Folkeblads nyhedsapp med det brugernavn, du får i forbindelse med oprettelsen af avisabonnementet.


E-avis hele ugen

Som abonnent på Horsens Folkeblad har du altid nyhederne lige ved hånden, for igennem dit abonnement får du også adgang til Horsens Folkeblads digitale udgave af dagens avis, nemlig e-avisen.

I e-avisen finder du tro kopier af nyhederne fra den trykte avis eller udgaver af artiklerne i en mere læsevenlig digital version.   

I e-avisen kan du også tilgå tidligere udgaver af Horsens Folkeblad, hvilket du kan læse mere om i nedenstående afsnit vedr. Horsens Folkeblads digitale arkiv, som du som abonnent også får adgang til.


Adgang til avisens fordelsklub

Når du har tegnet dig et avisabonnement på Horsens Folkeblad, får du ligeledes adgang til avisens fordelsklub, Avisfordele. 

I denne fordelsklub kan du opnå tilbud og rabatter på en masse forskelligt inden for kategorierne: Oplevelser, Rejser & Ophold, Vin & Mad, Hus & Have, Hobby & Fritid, Bøger og Jul.

Du får adgang til alle fordele og rabatter via dit login til dit abonnement på Horsens Folkeblad.


Artikelarkiv Horsens Folkeblad

Som nævnt ovenfor har du som abonnent hos Horsens Folkeblad den fordel, at du har adgang til avisens digitale arkiv, hvor tidligere avisudgaver kan findes.

I artikelarkivet kan du finde udgivelser, der går helt tilbage til 26. september 1863, og du kan både se artiklerne, som de optrådte i sin tid eller i en mere læsevenlig digital udgave. 

I artikelarkivet har du mulighed for at søge med fritekstsøgning samt udskrive artikler efter behov.


Adgang til livestreaming af sport

Alle abonnenter på Horsens Folkeblad har adgang til streamingtjenesten JFM Play. Det er således inkluderet i de tilbud, du kan se her på siden.

JFM Play sender primært dansk sport fra både populære sportsgrene såvel som de sportsgrene, som ikke får så megen sendetid på de landsdækkende tv-kanaler.

Du får adgang til tjenesten med dit abonnementslogin til Horsens Folkeblad.


Hvor og hvornår udkommer Horsens Folkeblad?

Dækningsområdet for Horsens Folkeblad omfatter Hedensted, Horsens, Ikast-Brande, Odder, Skanderborg og Vejle. 

Da Horsens Folkeblad er en morgenavis, bestræber avisen sig på at levere den tidligst muligt på dagen. Avisen leveres som regel af Horsens Folkeblads bude, hvis det er muligt for disse at komme frem til din postkasse.

Du kan se nærmere på Horsens Folkeblads dækningskort ved at trykke på billedet.


Om Horsens Folkeblad

Horsens Folkeblad blev stiftet i 1863 under dens daværende navn Horsens Morgenblad. Men allerede 3 år efter i 1866 fik avisens dens nuværende navn.  Horsens Folkeblad ejes og udgives i dag af JFM (tidligere Jysk Fynske Medier), som udgiver 13 andre lokale og regionale dagblade. Avisens hovedsæde ligger i Horsens og har siden 1970'erne været det eneste lokalt orienterede nyhedsmedie på tryk i Horsensområdet.  Avisens nuværende chefredaktør hedder Lene Vestergaard.
Horsens Folkeblad har ca. 38.000 ugentlige læsere (Gallup 2022).


Vælg et tilbud på Horsens Folkeblad nedenfor

3 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 1.049 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på hsfo.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport

12 måneder tilbud

+ 1 måned gratis

Spar op til 2.399 kr.

 • Hele ugen, weekend eller digitalt
 • Plus-artikler på hsfo.dk
 • E-avis hele ugen
 • Fordelsklub med rabatter
 • Artikelarkiv
 • LiveSport